Henny Huisman voor SBS 6 in Heel Holland Zorgt

Henny Huisman is maar wat blij dat hij bij SBS 6 weer op tv mag met Surprise Surprise. Zijn nieuwe werkgever stuurt hem nu op pad in de BN’er-show Heel Holland Zorgt.

In Heel Holland Zorgt werken BN’ers één dag mee in de zorgsector. Het programma is op tv van 16 tot en met 21 maart, tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn. In die week openen tweeduizend zorgorganisaties hun deuren voor het grote publiek.

Sebastiaan Labrie

SBS 6 vist voor de BN’ers in Heel Holland Zorgt vooral in eigen vijver. De deelnemers die de zender dinsdag bekend maakte, zijn Yes-R (presentator van The Next Pop Talent), Mirella van Markus (Hart van Nederland-presentatrice), Sebastiaan Labrie (presentator van De Volgende Stap op NET 5) en dus Henny Huisman, die met Surprise Surpise zijn terugkeer op tv beleefde en SBS 6 voor eeuwig dankbaar is.

Bijrol

Hopelijk voor Henny krijgt hij in zijn Heel Holland Zorgt-aflevering alle aandacht en hoeft hij geen genoegen te nemen met een bijrol. In Surprise Surprise moest hij de hoofdpresentatie namelijk overlaten aan Do, terwijl hij zelf alleen items op locatie mocht draaien. Dat zorgde voor de nodige sneren naar de Heaven-zangeres. “Ik kan de presentatie ook best alleen doen. Do is een heel mooi en lief vrouwtje, maar geen echte presentatrice,” bitste hij in Story.

Het tijdslot van Heel Holland Zorgt zal Henny geen torenhoge kijkcijfers opleveren: het programma zal tussen 16 en 21 maart dagelijks te zien zijn om 16.00 en om 0.30 uur.

Lees ook: Henny Huisman zorgt in ieder geval goed voor zichzelf: hij is 18 kilo afgevallen en past nu maatje 56.

Reageren