Henry Schut toont killerbody voor Men's Health cover challenge

5 juni 2017 10:13 | sterren | Door Televizier

© NOS/Stefan Heyerdahl

Henry Schut en Maxim Hartman trainen zich al een half jaar suf om de cover van de Men's Health te halen. Op Instagram deelde Schut een paar voortgangsfoto's die er niet om liegen. 

Henry Schut (41) en Maxim Hartman (53) voeren sinds 2 januari van dit jaar een sportieve titanenstrijd: wie kan 't meest afgetrainde lijf te krijgen? De Studio Sport presentator leek bij de start al een aardige voorsprong te hebben.

"Burnout"

Vooraf meende Maxim dat het een eitje zou worden om Schut voorbij te streven. Hartman dacht namelijk dat Henry halverwege een burnout zou krijgen omdat hij zich vanwege z'n onzekerheid teveel wilde bewijzen. Van die voorspelling lijkt niet veel uit te komen. Met nog een maand te gaan totdat de lezers van Men's Health de winnaar mogen kiezen, liet Henry op Instagram zijn progressie zien.

"Pijn is fijn"

Via het Instagramaccount Henry versus Maxim houden de heren hun volgers al maanden op de hoogte van hun trainingen, moeilijkheden en persoonlijke overwinningen. In zijn meest recente blog vertelt Henry dat hij ondanks zijn drukke werkzaamheden nog altijd vijf of zelfs zeven keer per week traint en pijn inmiddels fijn is gaan vinden. Ook deelde hij enkele foto's van zichzelf tijdens een zwemclinic

Afbeelding

Hoe opgepompt en gespierd Maxim Hartman inmiddels is, blijft de grote vraag. 

Meer over