Mafs moet eraan geloven

Henry van Loon en Jelka van Houten trakteren volgers op nieuwe imitaties en analyses

23 februari 2024 14:25 | sterren | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA MARCO DE SWART
Dat Henry van Loon en Jelka van Houten liefhebbers zijn van reality-tv, steken ze niet meer onder stoelen of banken. Na complete analyses van B&B Vol Liefde inclusief imitaties, laten ze hun kijkers nu meegenieten van hun kijk op Married At First Sight. En daar komen nu ook imitaties bij kijken.

Tot groot genoegen van de volgers van Henry en Jelka.

Sarath

De eerste gelukkige, of het eerste slachtoffer, is Sarath die getrouwd is met Malou. Eerst wordt zijn stem even geanalyseerd door Henry en Jelka en daarna doet Henry een poging. "Hij praat naar binnen", analyseert Jelka. "Hij ademt in en omhoog." Om nog wel even duidelijk te maken hoe de vork in de steel steekt: "We vinden hem heel lief", zegt Jelka om even duidelijk te maken dat ze hem niet voor paal willen zetten. "Sarath zeker", vult Henry overtuigend aan.

B&B Vol Liefde

In de zomer van 2023 ging Henry al voor een imitatie van Jan die bij Marian op bezoek was in B&B Vol Liefde. "Dit is gewoon eng, hij is het gewoon", "ik zou wel een B&B aftertalk willen en dat jullie dat dan presenteren", reageerden mensen toen al onder de post.

Meer over