Herinnert u zich Tijgertje nog?

Realitysterren komen en gaan, maar met Tijgertje van Oh Oh Tirol ging het na een korte periode van ongekende roem wel heel snel bergafwaarts.

Tijgertje, oftewel Tatjana Liefhebber, vergezelde de bekende Oh Oh Cherso-vrienden naar Oostenrijk en liet daar een onuitwisbare indruk achter. De Haagse maakte ruzie met al haar realitycollega’s en moest zelfs voortijdig naar huis omdat ze het te bont had gemaakt.

Biefstuk

Bij thuiskomst ging het steeds minder met Tijgertje. Ze werd in een jaar zes keer opgepakt wegens proletarisch winkelen. Eenmaal bedroeg de buit een biefstuk en aardappeltjes van de Albert Heijn en eenmaal werd Tijgertje opgepakt samen met haar moeder. De laatste keer mocht ze een paar weken haar zonden overdenken in een cel.

Huisuitzetting

In april 2012 was er alweer slecht nieuws voor iedereen die Tijgertje een warm hart toedroeg. Buren meldden dat ze uit haar flatje in Zoetermeer was gezet, maar de aanleiding zou nooit duidelijk worden. Sindsdien werd er niets meer vernomen van de ondeugende brunette.

Facebook

Gelukkig is Tatjana in bezit van een Facebookpagina. Niet dat ze daar regelmatig op post, maar in oktober van dit jaar heeft ze haar haren nog rood laten verven. Op de foto zit ze in een huiskamer, dus dakloos is Tatjana niet. Op het eerste gezicht lijkt het ok te gaan met het voormalige zorgenkind.

Maar wat er ook mogen gebeuren: wij zullen altijd warme herinneringen koesteren aan Tijgertje vanwege onderstaand fragment. Veel cooler wordt het niet.

Reageren