Nieuwe stap

Herman van der Zandt volgt Fons de Poel op bij Het Gevoel van de Vierdaagse

10 juni 2024 13:10 | sterren | Door Janine van Rooden

© KRO-NCRV

Vorige week werd bekend dat Fons de Poel na twintig jaar stopt als het trouwe gezicht van Het Gevoel van de Vierdaagse. Wie zijn opvolger werd bleef nog even de vraag, tot nu!

Herman van der Zandt treedt namelijk in zijn voetsporen.

Het Gevoel van de Vierdaagse

De presentator staat er niet helemaal alleen voor, want Sosha Duysker is - net als de afgelopen twee jaar - ook weer van de partij. Ze dompelen zich samen onder in de sfeer van De Nijmeegse Vierdaagse. Zo bespreken ze in Het Gevoel van de Vierdaagse onder andere de hoogte- en dieptepunten van de ruim veertigduizend wandelaars die dit jaar meedoen.

Herman van der Zandt

Herman heeft erg veel zin in zijn nieuwe tv-klus. "De Vierdaagse is ieder jaar weer een uniek evenement waar duizenden verschillende mensen samenkomen vanwege één gedeelde passie. Ik ben benieuwd naar alle motivaties en verhalen van de deelnemers én om de bijzondere sfeer van dichtbij mee te maken."

Fons de Poel

KRO-NCRV laat het afscheid van Fons de Poel niet geruisloos voorbijgaan. Op maandag 15 juli 2024 is om 21:30 uur op NPO 1 de special 20 Jaar het Gevoel van de Vierdaagse te zien, waarin hij terugblikt op allerlei memorabele momenten van het grootste wandelevenement van de wereld

Wanneer is Het Gevoel van de Vierdaagse te zien op tv?

Het Gevoel van de Vierdaagse is van dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli 2024 om 21:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1

Meer over