Herstellende Marco Borsato is aanwezig bij finale van The Voice Kids

The Voice Kids-coach Marco Borsato zal zijn pupillen in de live-finale op vrijdag 21 februari, als er niets mis gaat, met hart en ziel bijstaan en als het aan hem ligt naar de overwinning coachen.

De zanger werd eind januari getroffen door een TIA en is nog niet helemaal de oude. “Het herstel gaat echt langzamer dan verwacht. Om precies te zijn, langzamer dan ík had verwacht; de artsen zijn tevreden”, aldus een ongeduldige Marco in de Telegraaf.

Beperkingen

Sinds de grote klap die Marco kreeg, kan hij maar moeilijk wennen aan de beperkingen die hij elke dag steeds tegenkomt. "Ik ben iemand die graag functioneert op inzet, drive en adrenaline. Het is vreemd om te merken dat die impulsen nu geen invloed hebben. Maar er is een stijgende lijn.'' Over zijn aanwezigheid bij de finale van The Voice Kids moet het jurylid geen seconde nadenken: "Ik ben er absoluut bij. Al moet ik kruipen!''

Blije collega

Collega jurylid Angela Groothuizen is maar wat blij dat de favoriete coach weer terug is. . "Wij als collega’s hebben hem de rust en ruimte gegeven om te herstellen. Dat kun je het beste doen te midden van je gezin. Het is echt weer zo leuk om te doen. Marco ken ik al heel lang, Nick en Simon sinds The Voice , maar wat hebben we een lol. Er is een bijzondere vriendschap ontstaan en dat voelen de kinderen ook."

Ayoub en Demi

De repetities voor de finale zijn in volle gang. Samen met zijn talentjes Ayoub en Demi zal Marco een duet ten gehore brengen.

De zanger kijkt vol verwachting uit naar de prestaties van de twee kids in de finale die wordt uitgezonden op vrijdag 21 februari om 20:30 uur op RTL 4.

De beroerte die Marco eind januari plots trof, zorgde voor veel geschrokken reacties in bekend Nederland.

Reageren