Geen zomer vol muziek

Het gaat niet goed met Songfestival-deelnemer Dion Cooper: 'Batterij leeg'

30 juni 2023 09:18 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP / Sander Koning
Dion Cooper had na zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival zin om heel Nederland te trakteren op zijn muziek, maar dat gaat niet door. De zanger veegt zijn complete agenda leeg.

Het Songfestival-avontuur is hem niet bepaald in de koude kleren gaan zitten.

Dion Cooper

Op Instagram vertelt hij openhartig hoe hij tot deze keuze is gekomen. "Na alles van de afgelopen maanden is mijn batterij leeg", laat Dion weten. "Ik had enorm veel zin om direct weer de studio in te duiken en deze zomer diverse festivals met mijn band af te gaan, maar ik kan er niet omheen dat ik moet herstellen."

Zelf baalt hij daar enorm van. "Ik vind het onwijs jammer, maar gezondheid staat op één en daarom is de agenda leegmaken nu de beste beslissing. Dank voor de waanzinnige support van de afgelopen paar maanden."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dion Cooper (@itsdioncooper)


Eurovisie Songfestival

Overigens is het niet heel verwonderlijk dat hij nu aan de rem moet trekken. De afgelopen maanden kwam er op zowel hem als Mia Nicolai heel wat af. Ze veranderde in korte tijd van toch vrijwel onbekende zangers naar onze inzending voor het Eurovisie Songfestival die het regelmatig moesten ontgelden. De druk waar ze de afgelopen maanden onder stonden, was dan ook behoorlijk hoog. 

Meer over