Hind bedankte meerdere malen voor The Voice of Holland

De makers van The Voice hebben oud-Idols finalist Hind Laroussi diverse malen gevraagd auditie te doen. Maar de zangeres heeft steevast voor de eer bedankt.

Hind deed haar opmerkelijke onthulling tijdens een interview met 100% NL.

"Waarom zou ik?"

Tijdens het eerste seizoen van Idols in 2003 eindigde Hind op een derde plaats. Ze moet er niet aan denken weer door het auditieproces van een talentenjacht te gaan: "Waarom zou ik? Het is een beetje gek om weer zo snel auditie te moeten doen, terwijl ik gewoon mijn eigen carrière heb en mijn eigen gang ga. Dan denk ik: waarom zou ik mezelf dat weer aandoen? Je moet je elke week opladen en je staat natuurlijk wel constant onder spanning. Dat is best wel intens.”

Niet te trots

Overigens benadrukt Hind, die tot eind vorig jaar een relatie had met miljardair Marcel Boekhoorn, dat haar besluit niets te maken heeft met trots: "Die trots zet ik wel opzij als het gaat om kansen of iets willen bereiken. Maar het voegt voor mij niets toe om daar nog een keer auditie te doen.”

Idols

Toch verheugt Hind zich wel op de terugkeer van Idols, de show die haar doorbraak betekende. Maar een beetje gek is het wel: "Vooral omdat mijn oud-collegaatje Jamai in de jury zit. Je ziet dat we allemaal zo zijn gegroeid. Het is nu dertien jaar later. Ik ben benieuwd hoe mensen er op gaan reageren, maar ik vind het wel leuk om het weer te zien. Ik heb altijd enorm gelachen om die eerste rondes.”

Meer over:

Reageren