Awkward

HLF8-presentator Sam Hagens aan de tand gevoeld: 'Hoe vind je zelf dat je bezig bent?'

19 januari 2023 10:12 | sterren | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Sam Hagens is nu bijna alweer een maand te zien als presentator in HLF8, dus hoog tijd voor een evaluatie, aldus Maik de Boer. De stylist vroeg hem gisteren op de man af hoe hij zelf vindt dat het gaat.

Ziet hij nog verbeteringen of gaat het al van een leien dakje?

HLF8

Officieel was het de bedoeling dat Sam Hagens pas begin 2023 zou beginnen met zijn nieuwe presentatieklus bij HLF8, maar Leonie ter Braak gooide daarbij roet in het eten. De presentatrice kreeg namelijk vlak voor de kerstdagen corona en moest dus verstek laten gaan tijdens de laatste uitzending van het jaar. Dat betekent dus ook dat Sam Hagens inmiddels alweer bijna een maand in het programma te zien is.

Sam Hagens

Hoog tijd dus voor een goed gesprek, zo moet 'gast' Maik de Boer hebben gedacht en daarom vroeg hij hem gisteren in de uitzending op de man af naar zijn ervaringen. "Waar ik nieuwsgierig naar ben: wat vind jij zelf van hoe je nu bezig bent?". Die vraag deed de kersverse talkshowhost wel even slikken. "Dat vind ik een wel hele directe vraag", aldus Sam. 

Toch kapte hij het gesprek dat daarop volgde duidelijk niet meteen af. Hij bleef eerlijk over het feit dat er nog veel winst te behalen valt. "Dat ik nog een beetje moet wennen, dat het allemaal nog iets gemakkelijker moet gaan en de overgangen, dus dat is ook echt ervaring opdoen." Maar naar dat laatste kijkt hij alleen maar uit. "Ik vind het een hele eer om dit te mogen doen."  

HLF8 is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Meer over