Update

Hoe gaat het nu met Koffietijd-presentatrice Vivian Slingerland?

20 september 2023 15:52 | sterren | Door Judith Regeling

© Videoland
Vivian Slingerland was naast Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau en Patrick Martens een van de vaste gezichten van Koffietijd. Hoe gaat het eigenlijk nu met haar sinds het stoppen van die talkshow?

Heeft ze al wilde plannen voor de toekomst?

Lees ook: Koffietijd-presentatoren nemen officieel afscheid: 'Met veel liefde en kracht gedaan' 

Koffietijd

Eind mei 2023 viel officieel het doek voor ochtendtalkshow Koffietijd, na ruim twaalf jaar vol gezellige gesprekken en inspirerende momenten. Dit betekende ook het einde van een tijdperk voor Vivian Slingerland, die de show van RTL regelmatig presenteerde met Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau of Patrick Martens aan haar zijde.

Vivian Slingerland

Waar een aantal van haar collega's (zoals Patrick Martens) na het afscheid van Koffietijd nog regelmatig op tv te zien zijn, is het leven van Vivan juist in een vrij rustig vaarwater terechtkomen. "Al in een vrij vroeg stadium wist ik dat ik een tussenjaar wilde", vertelt ze vandaag in De Telegraaf. "Normaal gesproken zouden we nu in september alweer druk in de weer zijn met het programma, dus voor mijn gevoel is deze sabbatical nu pas echt van start gegaan."

Tijdens deze pauze neemt ze dan ook de gelegenheid om na te denken over haar toekomst. "Niet zomaar ergens ja op zeggen, maar weloverwogen een beslissing nemen. Wellicht in de media, maar misschien totaal iets anders. Wie weet."

Huismoeder en echtgenote

Toch is stilzitten er niet altijd bij. Ze vervult namelijk ook de rollen van echtgenote en moeder van twee prachtige kinderen. "Onze dochters zijn allebei uitgevlogen en nu studerende meiden op kamers. Ze zijn net verhuisd en dat vind ik best ongezellig. Gelukkig komen ze elk weekend thuis met de welbekende volle waszak. Ik ben nu dus ook een beetje de conciërge thuis geworden", vertelt ze.

Daarnaast is er volop ruimte voor leuke dingen. "Met mijn man of dochters eropuit, met mijn moeder naar het museum, lange wandelingen met onze hond Sjaak en veel koffietijd met vriendinnen." 


Mis je Koffietijd stiekem toch een beetje? Diverse afleveringen zijn terug te zien via Videoland.

Meer over