Gezondheidsupdate

Hoe is het nu met Cilly Dartell?

11 juli 2022 12:02 | sterren | Door Marjolein Vos

© ANP Kippa

Het gaat naar omstandigheden redelijk met Cilly Dartell. Na veel tegenslagen op gezondheidsgebied verdween ze van de televisie. Dit weekend gaf ze een feest. Albert Verlinde geeft in Shownieuws een update over hoe het nu gaat met de 64-jarige oud-presentator van Hart van Nederland.

Al jaren kampt Dartell met longkanker en afgelopen mei vertelde ze in een interview dat ze 'een rottijd achter de rug' had. Ze moest namelijk stoppen met haar chemotherapie vanwege een heftige ontsteking waar ze antibiotica voor kreeg. Omdat nu tijdelijk haar chemo stilstaat, was het tijd voor een mooi feest. Samen met haar man Jan en Amerika correspondent voor het NOS Journaal Marieke de Vries werd het groot aangepakt. Samen vierden ze hun 180ste verjaardag. Dartell werd 65 jaar, haar man ook en Marieke de Vries 50 jaar.

Diagnose

Met haar man Jan Cocheret woont Dartell al een aantal jaar in Amerika. Na de diagnose in 2016 werd de oud-presentatrice eerder behandeld en vervolgens schoon verklaard. Toch kwam de ziekte een aantal keer terug en moest ze opnieuw chemotherapie ondergaan.

Positief blijven

Volgens Verlinde straalde Dartell zichtbaar op haar feest. Sowieso is ze iemand die positief blijft en geniet van elk moment met haar man en gezin, blijkt uit eerdere interviews.


Meer over