Wel een auditie gedaan

Holland's Got Talent wijst Hans Klok af

2 maart 2022 15:05 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Olaf Kraak

Pas geleden werd bekendgemaakt dat Holland's Got Talent terugkeert met een gloednieuwe jury. Hans Klok maakt daar in ieder geval geen onderdeel van uit. Hij heeft geauditeerd voor de rol van jurylid, maar is tot zijn eigen verbazing afgewezen.

De illusionist vertelt aan weekblad Weekend dat hij afgelopen november auditie deed om een plekje in de jury te bemachtigen. Zelf had hij eigenlijk wel verwacht dat hij het zou worden, omdat een illusionist volgens hem een aanwinst zou zijn voor de talentenshow. Jammer genoeg voor Hans werd hij afgewezen.

Zilveren Clown

"Zangers weten veel van zang en muziek af, maar niet van circus en variété, jongleren, goochelen, magic, messenwerpen en rolschaatsnummers, en ik wel. Ik heb met mijn team de Zilveren Clown mogen winnen, wat één van de hoogste onderscheidingen is in Monte Carlo en die we uit handen van prinses Stéphanie hebben ontvangen. Dus ik weet wat van de wereld van het visuele entertainment", aldus Hans tegenover Weekend.

Lees ook: Holland's Got Talent zoekt jury: deze vijf sterren maken zeker kans

Patricia Paay

Patricia Paay, een goede vriendin van Klok, was zelf vijf seizoenen lang te zien als jurylid in Holland's Got Talent. Toen zij hoorde dat Hans was afgewezen was zij verbaasd, vertelt de illusionist zelf: "Ze zei: 'Maar je weet er zoveel vanaf. Ik vind het echt jammer, misschien moet ik er nog even achteraan bellen'."

Meer over