Hollywoodsterren maken gehakt van Justin Bieber

20 januari 2015 13:30 | sterren | Door Televizier

© Shutterstock

Justin Bieber wordt binnenkort aan de schandpaal genageld door zijn collega’s in het komische televisieprogramma Comedy Central Roast.

Justin Bieber gaat volgens US Weekly een pittige Roast tegemoet. Comedy Central heeft een bataljon aan komieken en beroemdheden uitgenodigd om het popidool belachelijk te maken.

Comedy Central Roast 

Een Roast is een oude, Amerikaanse showbizz traditie waarbij beroemdheden de draak met elkaar steken met leuke en minder leuke grappen.

Justin Bieber

Het stompzinnige gedrag van Justin Bieber is ongetwijfeld een inspiratiebron voor de Hollywoodsterren die het tieneridool gaan kleineren. Bieber spuugde namelijk al eens op zijn buurman én zijn fans, hij deponeerde zijn urine in de keuken van een restaurant, hij kwam twee uur te laat bij een concert, hij zat ongevraagd aan de borsten van een tienermeisje, etc. De grappen liggen dus voor het oprapen.

Sterren 

Charlie Sheen, Pamela Anderson, David Hasselhoff, Donald Trump, Bob Saget, Joan Rivers en Roseanne Barr lieten zich al eens Roasten in het Comedy Central-programma.

Obama liet eerder zien dat hij zonder problemen mee kan doen aan Comedy Central Roast.

Meer over