'Gekker wordt het niet'

Hond Janny van der Heijden van Instagram gegooid

31 mei 2022 14:11 | sterren | Door Janine van Rooden

© Instagram @nhaancelebritydog

Nhaan - de hond van Janny van der Heijden - timmert lekker aan de weg op Instagram met ruim vierduizend volgers. Daar komt binnenkort alleen een einde aan, want de teckel is niet meer welkom op het sociale medium.

Kijkers van Heel Holland Bakt, Doorbakken en Denkend aan Holland hebben Nhaan vast wel eens gespot op de buis. Blijkbaar was er genoeg animo om de vrolijke teckel ook buiten de camera's om te blijven volgen, want baasje Janny van der Heijden maakte in 2019 een succesvol Instagram-profiel aan voor haar huisdier. Aan dat avontuur lijkt nu abrupt een einde te komen.

Te jong

Janny laat via haar eigen Instagram-profiel weten dat Nhaan niet langer welkom is op het platform vanwege... haar leeftijd! "Je bent mogelijk niet oud genoeg om Instagram te gebruiken", is de melding die de culinair publiciste te zien krijgt wanneer ze inlogt voor de teckel. Als Janny niet binnen een maand aan kan tonen dat Nhaan ouder is dan 13 jaar wordt het profiel definitief verwijderd. "Gekker wordt het niet", schrijft ze verontwaardigd bij onderstaande foto.

Teleurstelling

Voor Nhaan is het te hopen dat dit probleem wordt opgelost, want uit de reacties blijkt dat het hondje niet kan worden gemist op het sociale medium. "Neeeeee", reageert Claudia de Breij, gevolgd door Evelien de Bruijn met "Wat bizar en jammer." Ellie Lust reageert met een verdrietige emoticon. Gelukkig kunnen we Nhaan altijd nog zien op televisie. 

Meer over