Hondensmokkelaar Amber Heard ontloopt gevangenisstraf

18 april 2016 10:43 | sterren | Door Televizier

© Andrea Raffin / Shutterstock

De 29-jarige actrice Amber Heard hoeft toch niet te brommen voor het binnensmokkelen van haar honden in Australië. Samen met haar man Johnny Depp heeft ze spijt betuigd.

In 2015 was het showbizz-koppel groot in het nieuws door de overtreding. Amber Heard ging naar Australië om haar man Johnny Depp te bezoeken tijdens zijn opnames van een nieuwe Pirates of the Caribbean-film. 

Wet overtreden

Ze nam toen ook haar honden in een privévliegtuig mee het land in en dat is illegaal. Ze overtrad de strenge quarantaineregels die het land heeft. Hierop staat een maximale gevangenisstraf van 10 jaar.

Amber Heard in rechtszaal

De actrice moest maandag voorkomen in Queensland. Amber Heard heeft bekend dat haar reisdocumenten niet in orde waren. Ook heeft ze spijt betuigd in een eerder opgenomen video, al ziet het er wat ons betreft niet ontzettend welgemeend uit. 

Deal met justitie

Door de bekentenis en de deal die ze met justitie sloot, komt Heard er goed vanaf. Ze hoeft nu niet de gevangenis in, maar kreeg alleen een voorwaardelijke straf opgelegd voor het incorrect invullen van haar reisdocumenten.

Geldboete

Dit betekent dat Amber Heard de komende maand geen problemen mag veroorzaken. Doet ze dit wel dan krijgt ze een boete van 1000 Australische dollar, omgerekend 680 euro. Niet dat het betalen van deze geldboete zulke grote problemen zal opleveren voor het succesvolle Hollywoodkoppel.

Bekijk hieronder de video waarin Amber Heard en Johnny Depp spijt betuigen voor het binnensmokkelen van de honden.

 

Meer over