Hondje van Kim Kötter en Jaap Reesema hersteld na aanval

Snoet van Reesema-Kötter voelt zich weer beter. Het hondje werd maandag 'uit elkaar getrokken' door twee grote honden en nog maar net gered door baasje Jaap.

Snoet voelt zich woensdag alweer een stuk beter, laat het teefje weten op Instagram. "Dankjulliewel voor alle lieve berichten! Ik voel me veel beter vandaag," schrijft de jonge keeshond. Op de selfie van Snoet staat ongeveer dezelfde tekst.

Kim Kötter

De hond van model/presentatrice Kim Kötter en X Factor-winnaar Jaap Reesema was maandag slachtoffer van een plotselinge aanval tijdens het uitlaten. Twee grote honden pakten het arme beestje en trokken haar bijna uit elkaar, schreef een geschrokken Kim Kötter. "Ze dachten vast dat Snoetje een konijntje was."

Jaap Reesema

Gelukkig kon Jaap Reesema Snoet redden en bracht Kim haar naar het dierenziekenhuis, waar het hondje twee infuusjes en pijnmedicatie kreeg. Dinsdag hing haar staartje nog wat naar beneden en was ze iets vertraagd, maar inmiddels voelt Snoet zich dus weer kiplekker.

Trouwen?

Goed nieuws dus voor Kim en Jaap. Het glamourstel gaat voorlopig nog niet trouwen, liet Kim vandaag weten aan Story. Jaap heeft het te druk met zijn carrière in de Verenigde Staten: "Van een huwelijksaanzoek zal het voorlopig niet komen. Maar als ik hem aan de lijn heb, terwijl hij aan de andere kant van de wereld zit, zegt hij nog steeds: 'We gaan zeker trouwen, Kim', en daar houd ik hem natuurlijk aan!"

Lees ook:
Hondje van Kim Kötter en Jaap Reesema 'uit elkaar getrokken'.

Reageren