Hondje van Kim Kötter en Jaap Reesema 'uit elkaar getrokken'

Snoet van Reesema-Kötter, de hond van Jaap Reesema en Kim Kötter, is gisteren aangevallen door twee grote honden. "Ze was aan het gillen van de pijn!"

Kim Kötter is enorm geschrokken van de wrede aanval op haar kleine teefje. "Gisteren heeft ons lieve Snoetje in het dierenziekenhuis gelegen," schrijft het model op Instagram. "Ze was gepakt door twee grote honden.. Uit elkaar getrokken. Ze raakte in shock. Echt doodeng!!!"

Jaap Reesema

Snoet werd uitgelaten door Kims vriend Jaap Reesema toen de twee grote honden plots de aanval openden. "Snoet was hun territorium opgekomen door stiekem door het gaas te klimmen," aldus Kim. "Ze dachten vast dat Snoetje een konijntje was." Gelukkig kon de X Factor-winnaar Snoet redden: "Jaap trok Snoet los van de andere honden. Hij heeft haar horen gillen van de pijn."

Kim Kötter

Kim ging meteen tot actie over: "In rotvaart ben ik met Snoet naar de dierenarts gereden, maar ze viel steeds weg. We dachten echt dat ze doodging." Ook de artsen waren bang voor het lot van de kleine Snoet: "Haar hartslag was megahoog, haar temperatuur te laag, ze was onderkoeld en steeds buiten bewustzijn. Ze viel steeds om."

Infuusjes

Gelukkig liep het goed af met Snoet. "Goddank mocht ik haar na twee infuusjes en pijnmedicatie voorzichtig weer mee naar huis nemen. Nu hangt haar staartje nog wel naar beneden en is ze nog iets vertraagd, maar verder gaat het weer helemaal goed. Nu proberen dat ze er geen trauma aan overhoudt."

Snoet van Reesema-Kötter

Snoet reageerde op haar eigen Instagram-pagina op de heftige ontwikkelingen. "Sorry.. Currently offline.. #hospital #beenbittenby2hugedogs #shock" schreef het teefje, dat blijkbaar ook Engels spreekt, bij een foto waarop ze aan het infuus lag. "The doctors were great.. Feeling much better.." liet het talenwonder later weten. Snoet is sinds 9 maart 2015 actief op Instagram en plaatste in iets meer dan een maand 123 foto's. Ze heeft 459 volgers.

Update:
Snoet is hersteld na de aanval!

Lees ook:
Jaap Reesema zong de nieuwe GTST-tune in.

Reageren