Eerste gast

Humberto Tan dit seizoen in Zomergasten te zien

4 juli 2022 10:17 | sterren | Door Esther Hut

© Melissa Schriek

Humberto Tan is komend seizoen de eerste gast in het programma Zomergasten. De presentator gaat het over uiteenlopende onderwerpen hebben. Dat heeft de VPRO bekendgemaakt.

“Ik ben een veelvraat op televisiegebied. Van Studio Sport tot National Geographic en van Nieuwsuur tot Het Perfecte Plaatje,” laat Humberto weten. “Mijn Zomergastenavond is uiteindelijk een weerslag van mijn karakter en een compendium van mijn interesses. Het zal gaan over het belang van rechtvaardigheid zoals mijn moeder me dat heeft geleerd. Maar ook over interviewen, de kracht van natuur en over entertainment. En ik heb plannen met een paar Tik-Tok-fragmenten.”

Janine Abbring

Janine Abbring neemt de presentatie weer voor haar rekening in dit zesde seizoen. Wie de andere gasten zijn die bij haar aan tafel aanschuiven is nog niet bekend, maar de VPRO heeft laten weten deze week meer nieuwe namen aan te kondigen.

Humberto had afgelopen vrijdag de laatste uitzending van dit seizoen en draagt het stokje vanavond over aan zijn nieuwe collega Renze Klamer.

De eerste aflevering van Zomergasten is te zien op zondag 24 juli om 20:20 uur op NPO 2.

Meer over