Huwelijk Johnny de Mol en Shima Kaes van de baan

Het voorgenomen huwelijk tussen Johnny de Mol en model Shima Kaes gaat niet door. Nog geen maand na de verloving gaat het stel als vrienden uit elkaar.

De breuk komt als een totale verrassing. Pas twee weken geleden maakte Johnny bekend dat hij op 27 april, Koningsdag, op één knie was gegaan.

"Verschillende wensen en gedachten over de toekomst"

Shima en Johnny noemen te verschillende wensen en gedachten over de toekomst als hoofdreden voor hun besluit. De kersverse exen voorzagen dat hun belangen door deze totaal andere visies op den duur recht tegen elkaar zouden komen te staan. Er zijn geen mededelingen gedaan over de zaken waar Shima en Johnny dan precies van mening over verschilden.

Johnny's tattoo voor Shirma

De romance tussen Johnny en Shima leek niet stuk te kunnen. Het stel leerde elkaar in januari 2014 kennen, maar de liefde sloeg in de zomer pas echt over toen ze elkaar geheel toevallig troffen tijdens het Amerikaanse muziekfestival Burning Man. De SynDROOM-presentator vond dat zo'n bijzonder toeval dat hij besloot het festivallogo en de letters "J + S" op zijn lijf te laten zetten. Het zetten van een tattoo was voor hem vooral een teken van liefde: "Geloof me, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik heb het gevoel mijn zielenmaatje te hebben gevonden. Het voelt zo goed dat het bijna eng is."

Wisselende reacties op Twitter

Kortom, wat hét society huwelijk van het jaar had moeten worden, eindigt in een deceptie. Op Twitter wordt verschillend op het droevige nieuws gereageerd.

Al zijn er uiteraard ook altijd mensen die onder de spreekwoordelijke steen gewoond hebben.

Overigens is het nog de vraag wat Johnny gaat doen met de tattoo die hij voor zijn inmiddels ex-geliefde liet zetten.

Geloof me, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik heb het gevoel mijn zielenmaatje te hebben gevonden. Het voelt zo goed dat het bijna eng is."

Reageren