Huwelijk Peter Jan Rens en Virginia afgelast

Peter Jan Rens en zijn 42 jaar jongere vriendin Virginia stappen wegens familieomstandigheden voorlopig niet in het huwelijksbootje. Het is nog niet bekend wat er precies aan de hand is.

Virginia van Eck vertelde begin augustus dat ze het jawoord zou geven aan Peter Jan Rens. De brunette schrijft nu op Facebook dat het huwelijk is uitgesteld. "Helaas gaan wij 10 oktober niet trouwen wegens familieomstandigheden. Sommige dingen kan je niet door laten gaan als de mensen waar je van houdt niet aanwezig zullen zijn", aldus Virginia.

Peter Jan Rens

Het loopt de laatste tijd sowieso niet zo lekker tussen Virginia en de opvallende deelnemer van het SBS 6-programma Sterren Springen. Peter Jan Rens liet eerder via de sociale media weten dat ze uit elkaar waren, al werd dat bericht later weer verwijderd. 

Baby

Peter Jan Rens en Virginia zijn al enkele jaren samen, de voormalig presentator vroeg haar in 2012 al ten huwelijk. De trouwerij laat dus nog even op zich wachten, gelukkig kunnen ze in de tussentijd wel genieten van hun pasgeboren dochtertje Djelisa.

Reageren