Igone de Jongh versierde Thijs Römer

2 januari 2017 13:53 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

De prille relatie tussen acteur Thijs Römer en ballerina Igone de Jongh is ontstaan omdat zij online de eerste stap zette. 

Thijs Römer *38) doet deze opmerkelijke ontboezeming in gesprek met het AD ter promotie van zijn nieuwe dramaserie Weemoedt waarin hij een alcoholistische rokkenjager speelt.

Instagram

Thijs geeft toe door zijn drukke werkschema nauwelijks tijd te hebben voor een sociaal leven, dus ook niet voor daten. Toch kwam de liefde zijn leven binnen via social media: "'Ik hoorde die naam wel heel veel, dat maakte me nieuwsgierig. Toen ik als zo'n beetje de laatste bekende Nederlander een Instagram-account aanmaakte, kreeg ik op een gegeven moment een like van Igone. Oh, dat is die vrouw die al mijn vrienden inpikt!''. Ze stuurde me vervolgens een berichtje en zo is het balletje gaan rollen."

Geluk in 2017

Igone en Thijs zijn pas een paar weken samen, ondanks geruchten dat ze haar man voor hem zou hebben verlaten. Thijs heeft alle vertrouwen in een toekomst samen: "alle bedenkingen en twijfels en cynische gedachten die je hebt na het mislukken van een lange relatie, kunnen overvleugeld worden door zoiets gezelligs als verliefdheid. Met een hernieuwd soort optimisme denk ik dat het gaat slagen. Al blijft de vraag: hoe doe je dat, een relatie goed houden?''

Meer over