Ik Vertrek-deelnemer Martien wil opvolger Life 4 You maken

5 Augustus 2015 11:35 | sterren | Door Televizier

© Tros

Martien uit Ik Vertrek staat weer volop in de belangstelling na een terugblik in 10 Jaar Ik Vertrek. Hij zou wel meer op televisie willen.

Ik Vertrek-deelnemer Martien heeft wel zin in meer televisie-avonturen. Een reallifesoap? "Daar sta ik best wel open voor," vertelt hij aan RTL Boulevard. "En ik zou wel een nieuwe Carlo en Irene willen doen. Waarom niet? Er is nu op zondagmiddag helemaal geen leuke tv."

Martien

Martien staat sinds dit weekend weer volop in de belangstelling door 10 Jaar Ik Vertrek. Het programma over emigrerende Nederlanders bestaat tien jaar en daarom zendt AVROTROS de favoriete afleveringen van BN'ers uit. Paul de Leeuw koos voor Martien en Erica, die in 2006 naar Frankrijk vertrokken. Martien viel toen al op door zijn flamboyante optreden en nu is het opnieuw raak.

Positiviteit

"Ik ging om twaalf uur open met de winkel en om vijf over twaalf ging de telefoon," lacht Martien. "Dat was een vrouw uit Blaricum: 'Ik wil alleen even zeggen dat ik je een geweldige man vind met die positiviteit.' Enig!" Hij is blij met de aandacht en had nog even contact met Paul de Leeuw: "Ik ben vrienden op Facebook met Paul, dus ik heb hem een privébericht gestuurd om hem te bedanken."

Carlo Boszhard

Martien kreeg in RTL Boulevard meteen bijval voor zijn wens om meer op tv te doen. "Carlo Boszhard is nu een nieuwe zondagmiddagshow aan het plannen," aldus Albert Verlinde. "Als je een leuke sidekick nodig hebt: ik zou gewoon Martien bellen. Dan heb je meteen een stunt te pakken, met heel veel kijkers die benieuwd zijn hoe hij dat doet." Carlo keert waarschijnlijk eind oktober weer terug op de zondag van RTL 4.

Lees ook:
Waarom is Ik Vertrek zo populair?

Meer over