Tipje van de sluier

Ilse Warringa en Danny Vera komend seizoen te zien in Verborgen Verleden

29 juni 2023 10:34 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Ilse Warringa staat op het punt alles te ontdekken over haar persoonlijke geschiedenis. De actrice uit onder meer De Luizenmoeder en CAST is namelijk te zien in het komende seizoen van Verborgen Verleden. Net als Danny Vera.

Op Instagram licht Ilse al een klein tipje van de sluier op.

Verborgen Verleden

In het populaire NTR-programma Verborgen Verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis. Wie waren hun voorouders en wat deden ze? Om daar achter te komen, moeten de hoofdpersonen op een reis door het verleden. Soms heel ver terug, soms juist heel dichtbij. 

De hoofdpersonen zijn vaak niet de minste namen. In het vorige seizoen, dat in maart en april van dit jaar nog te zien was, gingen onder meer Edson da Graça, Joke Bruijs, Joep van Deudekom en Daan Schuurmans op onderzoek uit. 

Ilse Warringa

In het komende seizoen is het dus onder meer de beurt aan Ilse Warringa. Deze actrice werd in 1975 geboren in Dalfsen en volgde onder meer een zang- en kunstenaarsopleiding in Zwolle, waar ze in 1998 is afgestudeerd als docent drama. Haar 'echte' doorbraak in Nederland heeft de actrice te danken aan haar rol als Juf Ank in de hitserie De Luizenmoeder. Danny Vera verklapte eerder bij Jinek al dat ook hij op zoek gaat naar zijn voorouders. Danny verwacht dat zijn roots in Spanje of Portugal liggen. 

Of Dalsen, Zwolle en haar huidige woonplaats Amsterdam ook terugkomen in haar familiegeschiedenis, is de vraag. De actrice wil nog niet zeggen waar ze precies hebben opgenomen. "Maar het wordt prachtig", laat ze weten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ilse Warringa (@ilsewarringa)

Wanneer het nieuwe seizoen van Verborgen Verleden te zien is, is vooralsnog niet bekend.

Meer over