Alleen gehandeld

Imanuelle Grives pleit vriendinnen vrij in drugszaak

18 september 2019 16:36 | sterren | Door Televizier

© ANP
Imanuelle Grives gaat de schuld in de Antwerpse drugszaak alleen op zich nemen. Volgens de actrice hebben de twee vriendinnen die samen met de actrice op Tomorrowland waren, niets met de zaak te maken.

De zaak van drugshandel verdachte Imanuelle Grives wordt aanstaande donderdag pro forma behandeld in de rechtbank van Antwerpen. Volgens haar advocaat John Maes zal Imanuelle daar niet zelf aanwezig zijn. Wel zal actrice proberen om haar Amerikaanse vriendinnen vrij te pleiten. "De vriendinnen hebben er volgens haar niks mee te maken, dat kan ik bevestigen", dat zegt Maes woensdag in het AD. Een van de advocaten van de vriendinnen gaf eerder al aan dat zijn cliënte niets met de zaak te maken heeft.

Imanuelle wordt sinds 21 juli verdacht van handel in drugs op het Belgische festival Tomorrowland. De 34-jarige werd in de kraag gevat omdat ze een flinke hoeveelheid drugs bij zich bleek te hebben. Het ging om zeker honderd xtc-pillen, 20 gram cocaïne en zo'n 10 gram ketamine, MDMA en amfetamine. In haar gehuurde appartement werd vervolgens nog meer drugs gevonden.

Meer over