Ingrid trekt met haar poezen in bij boer Johan in Denemarken

8 april 2014 16:09 | sterren | Door Televizier

Afgelopen najaar moest Johan in Boer Zoekt Vrouw Internationaal kiezen tussen kleine Ingrid en grote Ingrid. Hij maakte de goede keuze, want kleine Ingrid komt nu voorgoed bij hem in Denemarken wonen.

In Boer Zoekt Vrouw Internationaal koos boer Johan voor kleine Ingrid. De relatie houdt goed stand, want de uitverkoren Ingrid gaat emigreren. Ze is er helemaal klaar voor, laat ze weten op de website van Boer Zoekt Vrouw: “Ik heb er heel veel zin in om nu echt voor altijd bij Johan te zijn. Ik ben trots op ons.”

Poezen Sen en Seo

Ingrid zal vast moeten wennen dat alles anders wordt, evenals haar twee poezen: “Alles is geregeld, ik moet alleen nog de laatste spulletjes in de auto doen en mijn poezen, Sen en Seo, ophalen bij mijn zoon. Die moesten even wennen aan buiten zijn, voordat ze mee naar Denemarken konden. Ze waren alleen een flat gewend.”

Uitschrijven

Het ging Ingrid niet in de koude kleren zitten toen alles steeds definitiever werd: “Gisteren heb ik mij officieel uit laten schrijven uit de gemeente Emmen. Toen moest ik wel even slikken. Mijn beste vriendin was er ook om afscheid te nemen, dus dat werd janken. Nu is het dan echt zo ver. Maar ik heb er super veel zin in. En Denemarken is gelukkig niet zo ver als Tanzania.”

Meubels ruilen tegen koffiepads

Niet al Ingrids spullen kunnen mee naar Denemarken. Daar zocht de vlam van boer Johan een makkelijke oplossing voor: “De meubels die ik niet meeneem, heb ik via een ruilwebsite geruild tegen koffiepads. Voor mijn twee banken heb ik twintig koffiepads van de HEMA gekregen. Een beetje symbolisch, maar ik had gewoon geen tijd om alles op Marktplaats te zetten. En met koffiepads maak je mij heel blij.”

Dolgelukkig

De twee zijn dolgelukkig en kunnen moeilijk zonder elkaar: “De afgelopen weken ben ik veel in Nederland geweest om de laatste dingen te regelen. En toen heb ik Johan echt gemist, en hij mij ook. En dan zeg ik: ‘Maar je bent twintig jaar alleen geweest.’ ‘Ja, maar dat ben ik alweer vergeten’.

Overdag gaat het nog wel, maar ‘s avonds is het echt verschrikkelijk. Ik heb er heel veel zin dat we gewoon lekker samen in alle rust verder kunnen. Ik ben trots op ons, ik ben trots op Johan en ik ben heel blij dat alles zo gelopen is”, aldus een gelukkig Ingrid.

Twee maanden geleden werd alle stress boer Johan nog teveel en belandde hij in het ziekenhuis.

Meer over