Interview: Rianne over haar deelname aan Het Geheim Van Een Goed Huwelijk

De 28-jarige Rianne van Haarlem is in het dagelijks leven kinderverzorgster. De brunette kon de liefde van haar leven maar niet vinden en dus schakelde ze de hulp van de wetenschap in.

Nieuwsgierigheid bewoog Rianne ertoe om zich op te geven voor Het geheim van een goed huwelijk. ‘’Ik was razend benieuwd wat er uit al die wetenschappelijke testjes zou komen, en vooral wat voor match ze voor me zouden vinden”, zegt ze. Verwachtte ze er veel van? ‘’Nee, ik dacht niet: nu ga ik de man mijn dromen ontmoeten. Daar ben ik nooit vanuit gegaan. Stel dat hij tegenvalt, dan zit je met zo’n man. Dit is een experiment, je moet afwachten hoe het uitpakt. Maar ik heb wel de intentie om er het beste van te maken.”

Rianne 

Dat Richard uit de bus kwam als ideale kandidaat was een opluchting voor Rianne. „Ik ben blij dat hij het was. Bij de screenings had ik hem voorbij zien komen en hij was de enige van wie ik blij werd. De anderen waren echt mijn type niet. Als Richard het niet was geworden, had ik me, denk ik, zo omgedraaid en was ik weggelopen.”

Het Geheim Van Een Goed Huwelijk

Ze geeft toe dat het tijdens haar huwelijk niet allemaal rozengeur en maneschijn is. ‘’Ik heb ook best moeilijke momenten gehad. Er komt zo veel op je af. Je woont ineens samen met een vreemde, de camera’s volgen je overal. En hoe veel je ook met elkaar gemeen hebt, er zijn altijd wel dingen waarover je ruzie kunt maken. Maar verder heb ik het echt super.” Geen spijt dus? ‘’Waarom zou ik spijt hebben? Als ik het niet had gedaan, had ik dit allemaal gemist. Dat zou doodzonde zijn. Niemand had verwacht dat ik er fluitend doorheen zou komen. Mijn ouders en mijn zussen hebben, net als ik, iets van: we zien wel waar het schip strandt. Maar zo’n bruiloft met een mooie jurk op zo’n prachtige locatie als ’t Slot in Zeist: wie wil dat nu niet?”  

Televizier sprak ook met Richard over zijn Het Geheim Van Een Goed Huwelijk-avontuur.

Reageren