Langverwachte reünie

Irene geeft update over ochtendshow met Carlo

2 april 2022 11:07 | sterren | Door Faye Heijnis

© Wessel de Groot
Komen Carlo en Irene nou eindelijk terug met een ochtendshow samen? Irene Moors geeft een update over deze lang op gehoopte reünie. 

Ze heeft voorzichtig goed nieuws voor hun fans.

Ochtendshow Carlo en Irene

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn in gesprek met RTL-baas Peter van der Vorst over een zondagochtendshow, werd in december bekend. Maar hoe staat dat plan er nu voor? "Carlo is nog heel druk met heel veel andere programma's dus we hebben het er al heel lang niet meer over gehad. Dus er is nog niets concreets", vertelt Irene nu aan ANP. Maar de presentatrice stelt fans gerust: "Zeg nooit nooit. Ik zie het nog steeds wel zitten en Carlo ook, maar dan moeten we daar alleen een keer iets concreets van maken." 

Carlo en Irene

Carlo en Irene weken jarenlang niet van elkaars zijde. Ze presenteerden zes jaar lang samen Telekids en vervolgens zes jaar lang Carlo & Irene: Life4You. En dan hebben we het nog niet eens over de films die ze samen maakten. Én De TV kantine, niet te vergeten - maar ook daar heeft Irene inmiddels een punt achter gezet. Op 31 mei 2015 was de allerlaatste Life4You te zien. Komt er na zeven jaar dan opnieuw een show voor de twee? Dat plan zit dus voorzichtig in de pijplijn... 

Meer over