Irene Moors: ‘Ik zit op het hoogtepunt van mijn carrière’

Irene Moors zit ontzettend goed in haar vel sinds ze de overstap maakte van RTL naar SBS. De presentatrice schittert in verschillende primetime-programma’s, en dat doet haar goed. De 50-jarige SBS-ster zit naar eigen zeggen op het hoogtepunt van haar carrière.

Irene Moors behoorde jarenlang tot de bekendste presentatrices van RTL. Toch maakte ze vooral furore tijdens zondagmiddagprogramma’s, terwijl collega’s als Wendy van Dijk en Linda de Mol de shows op het prime-time-slot presenteerden. Toen nog niet duidelijk was of haar contract bij RTL werd verlengd maakte ze de overstap naar SBS. En dat was volgens Irene een geweldige keuze.

Hoogtepunt

“Ik zit op het hoogtepunt van mijn carrière. Ja, serieus”, vertelt ze aan Gerard Ekdom op NPO Radio 2. “Ik doe een quiz, ik doe een gezondheidsprogramma en ik ben nu bezig met Topper Gezocht.”

Koningin van SBS

De programma’s vliegen Irene om de oren. Je begint je haast af te vragen waar ze alle tijd vandaan haalt. Toch heeft ze totaal geen last van stress. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik vind het leuk.” Irene blijft voorlopig dus nog wel even stralen als de koningin van SBS.

Lees ook: Irene Moors presenteert Vet Fit: “Ik vind hardlopen vreselijk”

Meer over:

Reageren