Na 30 jaar

Irene Moors duidelijk over samenwerking met Carlo Boszhard: 'Boek is definitief gesloten'

8 mei 2023 14:24 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP Kippa / Koen van Weel

De samenwerking tussen het succesvolle presentatieduo Irene Moors en Carlo Boszhard lijkt inmiddels echt voorbij. Na onder meer de hitprogramma's Telekids, Life & Cooking en De TV Kantine, hoeven kijkers volgens Moors niet meer te rekenen op een hereniging op televisie.

Niet meer samenwerken

Over een eventuele hereniging van Irene en Carlo zegt Moors het volgende tegen De Telegraaf: ''Het doemt al twee jaar steeds weer op in de media. Maar het boek is wat mij betreft na dertig jaar definitief gesloten. Ik houd van ronde getallen, dus dertig is mooi zo.'' Dat er geen samenwerking meer in lijkt te zitten, heeft volgens Moors overigens niets te maken met hun persoonlijke band. ''We zijn nog steeds dikke vrienden, maar samenwerken zullen we niet meer'', zegt ze daarover.

Doorstart De TV Kantine

Carlo Boszhard gaf vorig jaar nog aan dat hij een doorstart van De TV Kantine met Irene wel ziet zitten, het programma waarin hij samen met Moors allerlei bekende mensen nadeed. De presentatrice besloot in 2021 met het programma te stoppen. Daarover vertelt Irene het volgende aan De Telegraaf: ''Ik moet er niet meer aan denken om typetjes à la Kim Holland te spelen in De TV Kantine, dat station ben ik gepasseerd. En bovendien is Elise Schaap een goede aanvulling op de crew gebleken.''

 

Meer over