Irene Moors met hoofdwond afgevoerd naar ziekenhuis

19 April 2015 17:41 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland/Life4you

Paniek op de set van Life4you: Irene Moors maakte tijdens de repetities een lelijke val toen ze een fietsje uitprobeerde. De presentatrice liep een hoofdwond op en moest direct naar het ziekenhuis.

Kijkers van Life4you keken vreemd op toen ze aan het begin van het liveprogramma niet Carlo en Irene achter de desk zagen, maar Carlo en kok Sandra Ysbrandy. Ze vertelden met zichtbare moeite het vervelende nieuws van Irene's ongeval.

Irene Moors gewond

Irene probeerde tijdens de repetities een fietsje uit dat ze later in de show tijdens het wekelijkse gadgets onderdeel wilde demonstreren. Op de gladde studiovloer verloor ze echter de controle over het rijwiel en kwam lelijk op haar hoofd terecht. In eerste instantie leek ze ondanks een hoofdwond relatief ongedeerd. Maar volgens Boszhard zakte Moors kort daarop toch in elkaar. De EHBO-dienst verbond haar wond, maar toen de presentatrice last bleef houden van duizeligheid werd besloten haar over te brengen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. 

Loretta Schrijver vervangt Irene

Al snel werd duidelijk dat Irene de uitzending niet zou kunnen doen. Een bittere pil, want er zijn nog maar zeven afleveringen van Life4you te gaan voordat het duo afzwaait. Carlo besloot Loretta Schrijver te bellen en de Koffietijd-presentatrice sprong direct in de auto om haar televisievriend bij te staan.  

Irene was kort daarop in Life4you te horen vanuit het ziekenhuis. Ze liet weten dat alles naar omstandigheden goed ging en dat de scans geen blijvende schade laten zien. "Alleen dat ik heel veel verstand hebt", grapte Moors, die verwacht volgende uitzending gewoon weer van de partij te zijn.

Meer over