Irene Moors: "Ongeluk lag aan mijn eigen onhandigheid"

Irene Moors benadrukt dat haar val bij de Life4You-repetities niet aan de makers van de gadget-fiets lag. "Ik wilde een onmogelijke bocht maken en gleed weg."

Irene Moors maakte zondag bij de repetities van Life4You een enorme smak toen ze een fietsje uitprobeerde voor het wekelijkse gadget-onderdeel van de show. "Ik ben ontzettend raar onderuit gegaan," vertelt ze aan RTL Boulevard. "Het lag niet aan de fiets, het lag aan mijn eigen onhandigheid, dat wil ik even zeggen. Die mensen hebben het ontzettend leuk uitgevonden en dan val ik er vanaf, dat hebben zij weer."

Gat in haar hoofd

"Ik heb een onmogelijke bocht willen maken en ben weggegleden," legt Irene uit. "De linkerkant van mijn lijf heeft een klap gekregen en er zat een behoorlijk gat in mijn hoofd. Dat is keurig gehecht en geplakt, dus dat gaat goedkomen. Maar ik was toch een stukje kwijt tussen het vallen en bijkomen. Er zaten opeens allemaal mensen om me heen en ik dacht: wat is er gebeurd?"

Scan

Irene is goed onderzocht in het ziekenhuis: "Er is een scan gemaakt om te kijken of er niets ernstigs was. En gelukkig was dat zo. Vanaf dat moment was ik heel erg opgelucht. Dan komen de emoties, word je heel erg moe en wil je alleen maar slapen. Je moet er toch van bijkomen, want het was echt wel iets. Ik probeer er zo snel mogelijk en zo luchtig mogelijk aan voorbij te gaan, maar het was pittig."

Life4You

"Maar het gaat goed en mensen hoeven niet bezorgd te zijn," stelt Irene ons gerust. "Wat ik heb geleerd: ik ga mijn eigen stunts niet meer doen." In de volgende aflevering van Life4You is de presentatrice gewoon weer van de partij: "Ik ben er absoluut aanstaande zondag weer bij. Ik ga met heel veel plezier nog zes afleveringen Life4You doen."

Lees ook:
Loretta Schrijver moest nog snel onder de douche voor haar invalbeurt bij Life4You.

Reageren