#loveisthemessage

Irene Moors krijgt speciale rol bij huwelijk Carlo Boszhard

26 juli 2022 19:08 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Irene Moors krijgt het druk tijdens het huwelijk van Carlo Boszhard en Herald Adolfs. De presentatrice mag het paar in de echt verbinden. 

Carlo Boszhard onthulde in zijn Televizier column dat hij na een relatie van veertien jaar op één knie was gegaan voor zijn grote liefde Herald. Het bericht zorgde voor een golf van felicitaties en gelukswensen.

Telekids

Ook Irene Moors liet van zich horen. Het voorgenomen huwelijk van haar tv-partner deed Moors terugdenken aan 1995 toen ze zelf met Carlo aan het altaar verscheen. De beeldbuisbruiloft vond plaats in Telekids waar de jeugdhelden uiteindelijk letterlijk en figuurlijk een droomhuwelijk beleefden.

Heerlijk bericht

Irene, zelf alweer twintig jaar getrouwd met Barry Kroon, vindt het voorgenomen huwelijk van Carlo en Herald een 'heerlijk bericht' en schrijft op Instagram: "Jullie passen zo goed bij elkaar en dat zal binnenkort voor het 'echie' en voor altijd zijn #loveisthemessage'. Dat Irene in de liefde gelooft blijkt wel uit het feit dat ze op de grote dag Carlo en Herald als BABS in de echt gaat verbinden. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Irene Moors (@irene_moors)

Meer over