Irene Moors slaat terug naar John de Mol

John de Mol beweerde vorige week dat niemand bij SBS goed genoeg was om Story of my life te presenteren. Die opmerking schoot Irene Moors in het verkeerde keelgat.

Bij DWDD vertelde de mediatycoon dat hij zijn nieuwe programma bewust door zus Linda de Mol liet presenteren omdat het niveau van de SBS-presentatoren tekort zou schieten. Of zoals hij zelf zei: "Dan wordt het een zeven of een zevenenhalf of misschien nog een acht, maar ik wil toch voor de tien gaan." 

Irene Moors

SBS-ster Irene Moors, tot voor kort RTL-icoon met 25 jaar ervaring, vond dat een behoorlijke boude bewering. Bij Koffietijd kon ze het niet laten er op terug te komen: "Ik had zeker dat programma kunnen presenteren. Ik ben zo bescheiden om dat gewoon te zeggen. Ik heb wel wat gesprekken gevoerd in mijn leven." Verder ligt ze er niet van wakker: "Het is de mening van John de Mol en daar kan ik verder niks aan doen."

Dat Irene inderdaad een praatprogramma kan dragen gaat ze vanaf november bewijzen op de late zaterdagavond in Naar bed met Irene.

Reageren