Irene Moors van RTL 4 naar SBS

22 januari 2016 12:02 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Een verrassende transfer voor Irene Moors. De presentatrice vertrekt na 26! jaar van RTL 4 naar SBS. Irene vond dat RTL haar geen uitdaging meer kon bieden 

Irene Moors leek getrouwd met RTL, maar na bijna 3 decennia komt er een einde aan het droomhuwelijk. Carlo & Irene: Life 4 You was het laatste echte programma dat Irene maakte voor RTL. Daarna viel ze alleen nog in als presentator bij Zeesterren. Vervolgen bleef een leuk nieuw programma uit. 

Uitdaging

SBS pikt de blondine nu in. Irene: „Natuurlijk is het best vreemd om na ruim 26 jaar voor een andere zender te werken. Maar het gaat uiteindelijk om de programma’s. Bij SBS krijg ik de kans om nieuwe stappen te maken. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben heel blij met het programmapakket wat ik voor SBS mag gaan presenteren. SBS biedt mij de uitdaging die ik nodig had. Daar ga ik voor 100% voor.”

De TV Kantine

Irene Moors werkte sinds 1989 voor RTL. Daar maakte ze vooral faam met Carlo Boszhard met wie ze Telekids, Life & Cooking, de TV Kantine en Life 4 You maakte. Die samenwerking is nu voorbij, Carlo blijft gewoon bij RTL 4. 

 

 

 

Meer over