Irene Moors vindt naderend einde Life 4 You gek

Irene Moors vindt het maar raar dat het einde van het RTL 4-programma Life 4 You, dat ze samen met Carlo Boszhard presenteert, nadert.

Irene Moors en Carlo Boszhard stoppen na vijftien jaar met het maken van een zondagmiddagprogramma. Het duo vindt het mooi geweest, zegt Irene in een interview met Q-music. “Ik moet je zeggen dat het wel gek is. Ik denk wel elke zondag: nog maar zo veel afleveringen, nog maar zo veel, wat zal dat gek zijn. Maar voorlopig is het nog niet aan de orde. Er kijken nog heel veel mensen en het blijven heel leuke zondagmiddagen, maar het houdt op“, aldus de blondine.

Life 4 You

Life 4 You is voor het laatst te zien op 31 mei 2015, vanaf dat moment kan Irene elke zondag lekker uitslapen. “Ik heb het idee dat ik dat heel lekker ga vinden. Misschien denk ik na een paar weken al dat ik me de klere verveel en dat ik wat wil doen, maar dat zien we tegen die tijd wel. Voorlopig is dit het besluit. Ik ga in elk geval zeker nog niet met pensioen en hoop nog heel veel andere leuke dingen te doen“, besluit ze.

Irene Moors stopt voorlopig dus nog niet met presenteren, de carrière van Roy Donders is daarentegen wel bijna ten einde.

Reageren