Isa Hoes verrast door stoppen Celblok H

Celblok H werd wegens tegenvallende kijkcijfers begin deze maand geschrapt door SBS 6. Hoofdrolspeler Isa Hoes had dit besluit totaal niet zien aankomen.

In de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 reageert Isa voor het eerst openbaar op het feit dat het doek is gevallen voor haar gevangenisserie

Vijfde seizoen

Hoes had natuurlijk ook gezien dat de kijkcijfers ernstig terugliepen, toch had ze nog serieuze hoop dat SBS een vijfde seizoen zou bestellen. En ze was niet de enige: "Er zijn heel veel mensen die bellen of appen of op een andere manier aan me laten weten: 'Hoezo, waarom stopt het ineens? Er zijn nog zoveel losse lijntjes'. Maar goed, je weet het nooit."

Doorstart

Isa vindt het vooral vervelend voor haar collega's dat er voorlopig geen terugkeer naar de Banckert in lijkt te zitten. Maar een doorstart is wat haar betreft niet ondenkbaar: "Er zijn zoveel series en personages die opeens terugkeren. Ik roep ook wel steeds dat ik eruit was, maar je weet maar nooit. Alles kan. Dat was in Penoza ook. Monic Hendrickx was zogenaamd ook dood in Penoza.” 

Lees ook: SBS 6 probeert het met de nieuwe dramaserie 800 Woorden

Meer over:

Reageren