Laatste keer tv

Ivo Niehe met pensioen?

27 januari 2022 15:43 | sterren | Door Merlin Everts

© Roy Beusker
Afgelopen maand nam Ivo Niehe na veertig jaar afscheid van zijn programma TV Show, maar nu gaan er geruchten dat het mogelijk ook de laatste keer is geweest dat de tv-coryfee daadwerkelijk op tv was was. Gaat de 75-jarige presentator eindelijk met pensioen?
Over stoppen met werken was direct na de laatste uitzending op 1 januari totaal geen sprake, AVROTROS liet zelfs heel andere geluiden horen: "Het klopt dat we zaterdag de laatste aflevering van de huidige reeks TV Show hebben uitgezonden. We zijn nog in gesprek met NPO en we gaan ervan uit dat Ivo ook dit jaar op televisie te zien zal zijn”, aldus een woordvoerder.

Avrotros

Inmiddels zijn we bijna een maand verder en blijken de toekomstplannen helemaal niet zo helder meer. In een gesprek met Nu.nl laat de omroep weten dat er uit deze gesprekken tot nu toe nog geen duidelijkheid is gekomen. "Mocht dat wel zo zijn, dan komen we er uiteraard op een gewenst moment mee naar buiten." Of Ivo dit jaar bij AVROTROS, of wellicht bij een andere omroep, nog terug op de buis verschijnt, is dus nog even afwachten.

Meer over