Ivo Niehe vond tweede seizoen Yolanthe op 3 "helemaal niks"

12 september 2013 10:15 | sterren | Door Televizier

Ivo Niehe vindt Yolanthe Sneijder-Cabau geen waardige opvolgster. Haar programma Yolanthe op 3 vond de presentator zelfs "helemaal niks".

Ivo Niehe zag in eerste instantie veel potentie in Yolanthe: zo maakte hij met zijn bedrijf Niehe Media het programma Yolanthe op 3. Hierin maakte Sneijder-Cabau portretten van bekende sterren als Paris Hilton en Armin van Buuren.

Een derde seizoen van het programma is wat Ivo betreft uitgesloten, vertelt hij aan Weekend.

Yolanthe op 3 was één seizoen leuk

"Yolanthe Op 3 komt nooit meer terug. Ik wil graag over een paar jaar een opvolger, maar dat vereist toch wel iets anders dan wat Yolanthe deed", verklaart Niehe. 

Vervolgens maakt hij de presentatiekunsten van Yolanthe met de grond gelijk: "Ik heb haar destijds gekozen voor haar onbevangenheid, maar dat was maar voor één seizoen leuk. Daar durfde ik nog wel mee voor de dag te komen, maar het tweede seizoen was eigenlijk niks."

Voetbalvrouw

Ivo denkt dan ook dat Yolanthe vooral voetbalvrouw moet blijven: "Ze moet gewoon moeder worden, dat wil ze ook. En ze moet Wesley zó begeleiden dat hij het WK haalt, want die moet ons redden in Brazilië. De vrouw stimuleert de man."

Afgebrand

In 2012 werd Yolanthe op 3 ook flink afgebrand op Twitter. Kijkers vonden haar 'nep', 'dramatisch' en 'oppervlakkig'. "Ik kijk Yolanthe op 3 nog geen 1 minuut en wil haar nu al een trap geven. Zooo nep is zij!" stuurde een Twitteraar destijds.

Meer over