Jack van Gelder blijft bij NOS ondanks verlies Champions League

26 November 2014 13:54 | sterren | Door Televizier

© NOS - Stefan Heijdendael

De NOS beschikt de komende drie seizoenen niet over de rechten van de UEFA Champions League, maar dat maakt Jack van Gelder niets uit.

Het is voor Jack van Gelder, voetbalfan in hart en nieren, erg jammer dat hij de komende jaren geen verslag meer kan doen van de Champions League. Nu de rechten van de Europese topcompetitie van 2015 tot en met 2018 waarschijnlijk in handen zijn van RTL of SBS, is het voor Jack misschien een goed idee om de overstap naar een van de twee zenders te maken. De Studio Voetbal-presentator ziet dit de komende tijd in ieder geval niet gebeuren.

Jack van Gelder

 “Nee, ik ben niet gebeld”, vertelt Jack van Gelder in een interview met Radio 538. “Ik heb het goed naar mijn zin bij de NOS. We moeten maar eens kijken hoe het verder allemaal loopt. Ik moet überhaupt over anderhalf jaar, bij de publieken in elk geval, met pensioen.”

NOS

Jack van Gelder vertelt dat de NOS nog steeds beschikt over een geweldige programmacatalogus. “We hebben natuurlijk nog steeds een fantastisch pakket bij de NOS met Eredivisie, EK- en WK-kwalificatie, EK- en WK-voetbal en Olympische Spelen. Er is nog zo veel te doen”, besluit hij.

De Champions League-wedstrijden worden in ieder geval zeer goed bekeken.

Meer over