Jack van Gelder liep presentatie Beste zangers mis door NOS

5 augustus 2017 12:04 | sterren | Door Televizier

© PRO SHOTS

Jack van Gelder had de kans om Beste zangers te presenteren, maar de presentator kreeg geen toestemming van de NOS. Hier baalt hij tot op de dag van vandaag flink van.

Jack van Gelder geniet momenteel van zijn presentatieklussen bij Ziggo Sport. Toch had hij liever nog een ander programma gepresenteerd. Dat wordt duidelijk als hem door De Telegraaf wordt gevraagd waar hij het meest spijt van heeft. “Spijt is een groot woord, maar ik vind het jammer dat ik nooit De beste zangers Van Nederland heb kunnen presenteren. Ik ben gevraagd toen de Tros met dat programma begon”, zegt hij.

NOS

Van Gelder vertelt dat hij dolgraag aan de slag ging bij het muziekprogramma, maar de NOS stak er een stokje voor. “Hoewel ik jarenlang nog mede door de Tros werd betaald. Dat pareltje is me door de neus geboord. Dat neem ik de toenmalige bazen van de NOS kwalijk.”

Beste Zangers

Doordat Van Gelder de klus noodgedwongen moest laten passeren kreeg Edsilia Rombley de baan. Later werd het stokje overgenomen door Victor Reinier, die op zijn beurt werd opgevolgd door Jan Smit. De kans dat Van Gelder ooit nog de presentator van Beste zangers wordt is gezien zijn contract bij Ziggo Sport nihil.

Meer over