Gastrol weer voorbij

Jada Borsato over GTST-avontuur: “Jij bent het guppie dat komt kijken”

25 april 2022 11:41 | sterren | Door Esther Hut

© RTL

Vorige week was Jada Borsato voor het laatst te zien in Goede Tijden Slechte Tijden en in een gesprek met Shownieuws laat de actrice weten dat ze in een warm bad terecht kwam.

De 19-jarige Jada maakte eind 2021 haar opwachting als influencer Abby Rose in Nederlands langstlopende soap. Ondanks dat het altijd al duidelijk was dat het zou gaan om een gastrol en Jada niet lang zou samenwerken met haar collega’s vertelt ze dat een erg gezellige tijd heeft gehad.

Altijd gezellig

"Je speelt natuurlijk niet met iedereen. Mijn scenes zijn voornamelijk met Tommy (Steef in GTST) geweest en met zijn zussen. Maar je komt wel bijna iedereen tegen in de wandelgangen. Daar maak je een praatje en is het gezellig."

"Je voelt ook dat je echt een in familie terecht komt. Jij bent de nieuweling, maar sommigen zijn daar al jaren bezig. En jij bent dan toch een beetje het guppie dat komt kijken. Maar iedereen was zo lief en reageerde leuk op mijn komst, daardoor voelde ik me de hele tijd erg op mijn gemak."

Amerika

Als het aan Jada ligt blijft het niet bij deze gastrol. De dochter van Marco en Leontine Borsato vertelde onlangs in LINDA.meiden dat ze ooit graag in een Amerikaanse film wil spelen.

Meer over