Jamai liever op het podium dan op tv

8 juli 2013 14:30 | sterren | Door Televizier

Jamai werd bekend als winnaar van de eerste Idols. Hij groeide uit tot een grote musicalster en presenteerde verschillende tv-programma's. Toch vindt hij zichzelf een zanger in hart en nieren.

Jamai Loman won in 2009 het programma Dancing with the Stars en hij presenteerde programma's als Waar is Elvis en Ik Kom Bij Je Eten. De afgelopen tijd was hij regelmatig te zien in De Grote Improvisatieshow. Deze tv-klussen blijken niet zijn grote passie te zijn.

Zangcarrière

Als de zanger zou moeten kiezen tussen zijn tv-werk of zangcarrière zou hij vol overgave voor het laatste kiezen. "Ik ben en blijf een zanger, in hart en nieren. Ik zou liever dat mijn hele leven willen doen in plaats van tv", aldus Loman tegenover Nu.nl.

De Grote Improvisatieshow

Toch hoopt Jamai deze keuze nooit te hoeven maken. Het liefste probeert hij zijn twee passies te combineren: "Bij De Grote Improvisatieshow heb ik ook die combinatie. Ik kan piano spelen in het spel en ik kan af en toe zingen, dat maakt het zo ontzettend leuk."

De Zomer Voorbij

Deze combinatie zet Loman komende zomer voort. Hij zal dan namelijk te gast zijn in het programma De Zomer Voorbij. Hiermee is hij in goed gezelschap van onder andere Willeke Alberti en Gerard Joling.

Meer over