Jamai tekent contract bij RTL

9 oktober 2014 11:02 | sterren | Door Televizier

Jamai zingt, danst, acteert en presenteert, de Idols-winnaar is eigenlijk de mannelijke versie van Chantal Janzen. Om het plaatje compleet te maken tekent hij net als de blondine een contract bij RTL.

Jamai is tijdelijk klaar met zingen en acteren, hij wil zich de komende tijd ontwikkelen als televisiepresentator. Het zingende presentatietalent was al te zien in diverse RTL 4-programma’s, dit deed hij zo goed dat de zender hem nu een contract aanbied. 

Jamai

Jamai vindt het fantastisch dat hij het nieuwe gezicht van RTL 4 mag zijn. "Mijn carrière begon twaalf jaar geleden al bij RTL toen ik Idols won en nu mag ik prachtige programma's maken. Daar ben ik heel blij mee", zegt Jamai in RTL Boulevard.

RTL 4 

Jamai vertelt dat hij de komende tijd voornamelijk te zien is in drie verschillende RTL 4-programma’s. "Ik val af en toe in voor Albert Verlinde in RTL Boulevard. Ik heb ook de taak van Winston overgenomen bij The Voice Of Holland en er komt een derde seizoen aan van de Improvisatieshow", vervolgt de The Passion-zanger.

Erland Galjaard

RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard is blij dat Jamai de komende tijd aan de familiezender is verbonden. "Hij is één van de weinige talentvolle mensen die op meerdere vlakken uit de voeten kan. Hij kan nog groeien en daar gaan we de komende jaren eens rustig naar kijken en aan werken", aldus Galjaard.

De stem van Jamai is binnenkort ook in de populaire soap GTST te horen.

Meer over