Jan de Hoop furieus op dierenwinkel

19 maart 2018 17:01 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Jan de Hoop is dol op zijn hond Bob. Helaas gaat het niet goed met Jans makker, en dus bestelt hij speciale Pathé voor Bob. Toen een bestelling verkeerd ging verloor Jan alle hoop in het bedrijf.

Jan werd zo boos dat hij direct een tweet de wereld in slingerde. “Bestel nooit maar dan ook nooit iets voor je dier bij @zooplusNL. Wat een bende. Speciale paté voor onze Bob is zoek en meneer aan de telefoon is op geen enkele manier te bewegen om uit te zoeken wat er aan de hand is”, schreef hij in alle woede.

Spijt

Al snel verwijderde Jan de tweet, om direct zijn excuses te maken. “Ik had de tweet over de paté voor Bob niet moeten plaatsen. Het is voor mij allemaal erg emotioneel met Bob”, zei hij nederig.

Boze BN’ers

Jan is niet de eerste BN’er die spijt heeft van een bericht op de sociale media. Onder anderen Nicolette van Dam ging al eens de mist in. Ze twitterde tijdens het WK voetbal een bewerkte foto van Colombiaanse voetballers die cocaïne snoven. Hierdoor kreeg de Nederlandse presentatrice plots woedende berichten van Colombianen. Ook de grootste krant van Colombia nam het bericht over. ''Dit is de ambassadeur van Unicef die het Colombiaanse elftal heeft beledigd'', schreef El Tiempo.

Lees ook: Gordon vindt nieuw huis in Kaapstad

Meer over