Eerste aflevering

Jan Slagter bezoekt het hol van de leeuw door aan te schuiven bij Marcel & Gijs

5 juni 2023 13:08 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Robin van Lonkhuijsen

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman krijgen in de eerste aflevering van hun nieuwe talkshow hoog bezoek. Jan Slagter durft het namelijk aan om Marcel & Gijs af te trappen als tafelgast. 

Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

Jan Slagter

Dat is opmerkelijk te noemen, omdat de heren het regelmatig met de Omroep MAX-baas aan de stok hebben in hun andere talkshow Media Inside op NPO 3. Slagter liet zich daarom onlangs nog negatief uit over de tijdelijke transfer van Van Roosmalen en Groenteman naar SBS6.

In Jinek op RTL 4 zei Slagter dat de twee 'pakken wat ze pakken kunnen', dat hij Groenteman 'een beetje monotoon' vindt en dat de nieuwe show zelfs een reden was 'om vroeg naar bed te gaan'. Dat gaat hem maandagavond in ieder geval zelf niet lukken.

Marcel & Gijs

Marcel & Gijs is elke werkdag rond de klok van 21:30 uur te zien bij SBS6. De show wordt ter vervanging van Vandaag Inside uitgezonden, dat na de zomer terugkeert bij de zender. Op dat moment verhuizen Van Roosmalen en Groenteman terug naar NPO 3 voor een nieuws seizoen van Media Inside, dat op 17 september 2023 van start gaat. 

Meer over