Stoeltje wordt niet meer opgepoetst

Jan Slagter niet meer welkom bij Media Inside

21 maart 2022 11:09 | sterren | Door Esther Hut

© Roland J. Reinders

Heeft Jan Slagter eindelijk besloten een keer aan te schuiven bij Media Inside, hoeft het al niet meer. De omroep MAX-baas krijgt namelijk geen uitnodiging meer van Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. 

In de podcast Weer Een Dag, dat vandaag online ging, vertellen presentatoren Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen dat Jan Slagter komend seizoen geen uitnodiging meer krijgt van het duo.

Jan Slagter

Slagter vertelde vrijdag nog bij Jinek dat hij overwoog een keer plaats te nemen in Media Inside ondanks dat er vorig seizoen grapjes over hem werden gemaakt. De omroep MAX-baas was van plan destijds te komen, maar cancelde op het laatste moment toen hij zag dat het niet om een serieus programma ging maar om satire.

Grapjes

Door zijn afzegging maakten Groenteman en Van Roosmalen voortdurend grapjes over Jan Slagter en benoemden ze zijn afwezigheid in elke aflevering. Toch werd hij wel elke keer opnieuw uitgenodigd.

Stoeltje poetsen

Maar die uitnodiging is nu komen te vervallen. "We gaan toch niet het stoeltje poetsen voor meneer Slagter omdat meneer zin heeft om langs te komen,” zegt Van Roosmalen in de podcast. "Ik zal één ding zeggen: het hele seizoen is meneer Slagter wat mij betreft helemaal niet meer welkom. We hebben het gewild en ik begrijp nu niet meer waarom we dat hebben gewild."

Meer over