Jan Slagter wil minder presenteren

29 december 2014 16:10 | sterren | Door Televizier

© MAX Rick Nedersight

Jan Slagter hoopt dat hij in de toekomst minder programma’s aan elkaar gaat praten. “Ik ben bezig om te kijken of ik dat een beetje kan afbouwen.”

Jan Slagter is het gezicht van onder meer MAX Geheugentrainer, Missie MAX en MAX Maakt Mogelijk, maar daar komt binnenkort wellicht verandering in. De voorman van de ouderenomroep wil zich de komende tijd richten op andere dingen.

Jan Slagter

Jan Slagter vertelt in Volkskrant Magazine dat hij er financieel niet op achteruit gaat. ‘’Ik krijg er nul euro voor. Ik heb een salaris en of ik nu wel of niet programma’s presenteer, maakt niet uit, ik krijg er niet extra voor betaald.’’

Omroep MAX

Als Jan Slagter minder op de televisie verschijn stelt hij een grote groep vrouwelijke fans teleur. ‘’Bij oudere vrouwen lig ik goed in de markt”, lacht hij. “Ja, ze vinden mij leuk om te zien. Ik ben voor hen MAX. Dat komt doordat ik deze omroep heb opgericht natuurlijk. Dat vinden ze leuk, hè?”

Fans

Helaas voor Jan hebben zijn bewonderaars nog geen bezoekje aan zijn Wikipedia-pagina gebracht. “Ze roepen me na op straat: ‘Hé Max!’ Ze weten niet eens dat ik Jan heet“, besluit hij.

Jan Slagter zal zich niet al te druk maken over zijn besluit, hij heeft genoeg andere dingen aan zijn hoofd.

Meer over