Jan Smit helpt O'G3NE met kledingkeuze

De roep O'G3NE volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival te sturen wordt steeds sterker. De dames reageren samen met Jan Smit op de geruchten in een veelzeggend filmpje.

De drie zussen kwamen op Ibiza aan voor De beste zangers van Nederland, maar hun koffers waren niet meegekomen. Vandaar dat ze in allerijl met Jan Smit kleding gingen shoppen. In de zaak doet Jan echter iets opmerkelijks.

Dancing queen

Hij sluit zijn telefoon aan op de speakers van de kledingzaak en speelt lekker hard de ABBA klassieker Dancing queen af. Eén voor een kwamen de zusjes tevoorschijn in gelikte outfits die allemaal door Jan werden goedgekeurd. 

Eurovisie

Wie niet beter wist, zou bijna denken dat O'G3NE al bezig is aan een doorpas voor hun podiumoufits voor het Eurovisie Songfestival. ABBA won immers in 1974 het festival, zij het met Waterloo, en Jan Smit is al jaren verbonden aan de Nederlandse delegatie van het liedjesfestijn.  

Clown

Voorlopig zijn de zingende zusjes nog iedere week te zien in De beste zangers van Nederland, waar ze vorige week al voor ophef en ontroering zorgden met hun versie van de hit Clown

Reageren