Jan Versteegh aan de slag bij BNN

17 december 2013 16:09 | sterren | Door Televizier

Jan Versteegh wordt per 1 februari presentator bij BNN. Hij neemt hiermee afscheid van zijn rol als verslaggever bij PowNews.

Jan versterkt het team van Spuiten en Slikken en gaat aan de slag met reportages over seks en drugs. Daarnaast steekt Versteegh de grens over als presentator van Spuiten en Slikken op Reis

Nieuwe uitdaging

'Bij Powned heb ik een fantastische tijd gehad, waar ik zeer dankbaar voor ben en met een goed gevoel op terugkijk. Om bij BNN aan de slag te gaan is een geweldige uitdaging en een droom die uitkomt. Een prachtige volgende stap’ reageert Jan over de nieuwe stap in zijn tv-carrière.

Reactie BNN

Tv-directeur Maarten van Dijk van BNN steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: 'Te gek dat Jan naar BNN komt! Hij past goed bij BNN en tegelijkertijd brengt hij een nieuwe smaak. Ik kijk enorm uit naar zijn komst.’

Jan Versteegh

Jan Versteegh is sinds medio 2012 werkzaam als verslaggever voor het Pownews bij Powned. Ook was hij in september 2013 deelnemer van het het survivalprogramma Expeditie Robinson.

Geraldine

Bij Spuiten en Slikken loopt Jan een andere oud-deelnemer van het avonturenspel tegen het lijf: Geraldine Kemper. Het presentatieduo moet het doen zonder Tim Hofman, die voortaan dagelijks te zien is in het nieuwe BNN-programma De Social Club op Nederland 3.

Uitzenddatum

Het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken gaat eind maart van start. De precieze datum en de host zijn nog niet bekend.

Meer over