Fysiek realityspel

Jan Versteegh presenteert nieuw NET5-programma Muscles & Brains

22 april 2024 12:15 | sterren | Door Tessa Kok

© William Rutten
Jan Versteegh heeft weer een nieuwe tv-klus te pakken. Hij neemt namelijk de presentatie van een gloednieuw programma op NET5 op zich, genaamd Muscles & Brains. Dat heeft zenderbaas Bastiaan van Dalen bevestigd aan het AD.

Muscles & Brains

NET5 heeft bekendgemaakt een andere koers te willen varen en van het 'vrouwenimago' af te willen. Daardoor komt de zender met een aantal compleet nieuwe programma's. Een van de nieuwe toevoegingen is Muscles & Brains, het programma dat Jan Versteegh gaat presenteren.

In dit fysieke realityspel nemen zes teams, elk team bestaande uit iemand met een goed stel hersenen en een sterk persoon, het in verschillende opdrachten in de Dominicaanse Republiek tegen elkaar op. Het programma is een beetje vergelijkbaar met Squid Game.

Komend najaar

Het nieuwe programma met presentator Jan Versteegh staat gepland voor komend najaar. De officiële startdatum van Muscles & Brains is nog niet bekend. 

Muscles & Brains is niet de enige nieuwe show die op NET5 verschijnt. Ook komt er een psychologisch realityspel van de makers van Wie is de Mol? en De Verraders, genaamd Road of Seduction. Daarnaast kunnen kijkers een vervolg verwachten van Million Dollar Island, namelijk Million Dollar Desert. NET5 zendt dit najaar ook het klusprogramma 5 jaar gratis met René en Natasja Froger uit.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen kijkers zich ook verheugen op een nieuwe Nederlandse/Vlaamse dramaserie. De meeste nieuwe programma's van NET5 zullen dit najaar dagelijks op televisie te zien zijn.

Meer over